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xxOstalaritza eta turismoa 19

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Ostalaritza eta turismoa (13)
Fuera de estas zonas , no existe oferta turística de rango internacional , aunque sí frecuentadas por un turismo interno en las áreas controladas por el ejército. Eremu horietatik kanpo ez da nazioarteko eskaintza turistikorik, baina bai armadak kontrolatutako eremuetarako barne-turismoa.

Materiala: Estatuko eta nazioarteko turismo produktuak eta lekuak

No lejos de Santiago, complementan la oferta turística, las ruinas de los asentamientos cafeteros, con la misma consideración de la UNESCO; la Reserva de la Biosfera de Baconao, y un litoral con excelentes condiciones para el buceo como son las costas de Sigua, Daiquiri y Bucanero. Santiagotik nahiko gertu dauden hauek osatzen dute eskaintza turistikoa: UNESCOren kalifikazio bera duten kafe-asentamenduen aurriek, Baconaoko biosferaren erreserbak eta urpekaritza egiteko baldintza bikainak dituzten kostaldeek, adibidez, Siguakoak, Daiquirikoak eta Bucanerokoak.

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Son escasas las programaciones turísticas que se limitan exclusivamente al territorio de esta nación, ya que frecuentemente muestra una oferta combinada con los países vecinos, como Botswana, Zambia, Namibia y Sudáfrica. Nazio honetako lurraldera soilik mugatzen diren eskaintza turistikoak oso gutxi dira; izan ere, gehienetan, Botswana, Zambia, Namibia eta Hegoafrikarekin konbinaturiko eskaintza izaten da.

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En la región patagónica la oferta turística es muy variada, con posibilidades para la caza y pesca, balnearios, senderismo y alojamientos rurales, su uso está orientado hacia viajeros individuales, quedando fuera los grupos internacionales organizados. Patagoniago eskualdeko eskaintza turistikoa ugaria da: ehiza eta arrantza, bainu-etxeak, mendiko ibilbideak eta landa-ostatuak. Inguru honetara banakako bidaiariak joaten dira, eta nazioarteko talde antolatuak ibilbide hauetatik kanpo geratzen dira.

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No lejos de Santiago, complementan la oferta turística las ruinas de los asentamientos cafeteros, con la misma consideración de la UNESCO; la Reserva de la Biosfera de Baconao, y un litoral con excelentes condiciones para el buceo, como son las costas de Sigua, Bucanero y Daiquiri. Santiagotik hurbil, honako hauek osatzen dute eskaintza turistikoa: kafe-kokalekuen aurriek (Gizateriaren Ondare izendatuak); Baconaoko Biosferaren Erreserba, eta urpekaritzarako aukera paregabeak eskaintzen dituen kostaldea: Sigua, Bucanero eta Daiquiri.

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Durante el siglo XX hubo un potente desarrollo industrial de la ribera sur de los Grandes Lagos americanos y éste desembocó en el crecimiento de sus ciudades, con una oferta turística centrada en sus museos, comercios, rascacielos, centros de atracciones y más recientemente en sus propias industrias, que han sido pioneras en el llamado "turismo industrial", donde viejos talleres y naves han sido acondicionados para acercar al público la evolución tecnológica que ha servido de sustento económico a las grandes ciudades. XX. mendean industria-bilakaera handia gertatu zen Amerikako Aintzira Handien hegoko ertzean, eta, bilakaera horren ondorioz, hiriak hazi egin ziren. Hango eskaintza turistikoaren oinarria museoak, saltegiak, etxe orratzak, jolas-parkeak eta, berriki, industriak dira. Azken horiek "industria-turismoaren" aitzindariak izan dira; tailer eta nabe zaharrak egokitu dituzte, eta hiri handien sostengu ekonomiko izan denaren bilakaera teknologikoa erakusten diote jendeari.

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La mayor parte de la oferta turística de los tour operadores extranjeros opera en los aeropuertos de Túnez y Monastir, ya que es en la costa mediterránea donde se ubican los grandes complejos hoteleros, con fuerte presencia de empresas españolas e italianas. Atzerriko tour-operatzaileen eskaintza turistiko ia guztia Tunis eta Monastirreko aireportuetan metatzen da, Mediterraneoko kostaldean daudelako hotel multzo handienak eta Espainiako eta Italiako enpresa asko eta asko.

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El incipiente turismo apenas alcanzó en el año 2000 una cifra de 33000 llegadas internacionales , que al igual que en otras islas del pacifico conjugan clima , paisaje y fondos marinos como recurso más valorado , sin embargo los restos arquitectónicos de la civilización de Nam Madol en la isla de Pohnpei , las danzas y tradiciones de sus comunidades indígenas, cuyo ejemplo más característico es la circulación del “dinero de piedra” (moneda en forma de losas circulares de gran tamaño) en Yap son valores añadidos a la oferta turística de archipiélagos vecinos. Turismoa hasi berria da, eta 2000. urtean, nazioarteko 33.000 sarrera izan zituen ozta-ozta. Ozeano Bareko gainerako uharteek bezala, klima, paisaia eta itsas hondoak dituzte baliabide preziatuenak. Hala ere, Pohnpei uharteko Nam Madol zibilizazioaren arkitektura-aztarnak eta Yap uharteko indigenen dantzak eta tradizioak, hala nolaharrizko dirua(harrizko harlauza handiak txanpon gisa erabiltzea) balio erantsia ematen diote ondoko artxipelagoen eskaintza turistikoari.

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Kaikorua, en la costa este, está incluido en la oferta turística de las mayoristas por las concentraciones de ballenas y delfines, que convierten su litoral es uno de los más adecuados del mundo para observar esta fauna marina. Ekialdeko kostaldeko Kaikorua handizkarien eskaintza turistikoan sartzen da, balea- eta izurde-kontzentrazioengatik; itsas animalia horiek ikusteko munduko kostalde onenetakoa da.

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La oferta turística de Victoria abarca todos los apetitos como la práctica del esquí , la naturaleza en bellos parques nacionales como el de los Montes Grampianos y Monte Buffalo, los antiguos poblados mineros como Bendigo y Beechworth, balnearios como Daylesford y Hepburn Springs y regiones vinícolas con bodegas abiertas al público y restaurantes especializados como el Valle de Yarra y Rutherglen. Victoriaren eskaintza turistikoak gustu guztiak asetzen ditu: eskia egiteko aukera, Grampiano mendietako eta Buffalo mendiko parke nazional ederretako natura, Bendigo eta Beechworth antzinako meatze-herriak, Daylesford eta Hepburn Springs bainuetxeak eta Yarra haraneko eta Ruthergleneko ardogintza-eskualdeak, bisitariei irekitako upeltegiak eta jatetxe espezializatuak dituztenak.

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